We gaan zondag 7 juni weer trainen. 

De vorige weken zijn goed verlopen, maar we moeten blijven hameren op die 1,5 meter afstand. We moeten hieraan voldoen willen we door mogen/kunnen gaan zoals we nu doen. 

Volg de instructies van de vrijwilligers op, we gaan er vanuit dat u onze maatregelen respecteert.

HOE IS DE OPZET?

U krijgt van ons met de auto een plaats aangewezen met uitzicht op de renbaan. U dient als u niet met de hond aan de beurt bent zoveel mogelijk bij de auto te blijven. Dit hoeft geen straf te zijn met het uitzicht op de baan. Tip: neem 2 tuinstoeltjes mee dan kunt u voor de auto zitten.

De kantine is afgesloten. Echter hebben we tussen de klapdeuren een afhaalbalie staan met onze vertrouwde kantine dames.U kunt gewoon alles bestellen wat normaal in onze kantine verkrijgbaar is. Maak hier gebruik van want we kunnen als vereniging de inkomsten hiervan goed gebruiken 😉

De WC’s zijn gewoon bruikbaar. Er mag maar 1 persoon per keer naar het toilet. De gebruiksregels komen aan de wc-deur te hangen.

TRAININGSTIJDEN

Windhonden: Toegang tot het terrein vanaf 8.00 uur. Start training 8.30 uur tot 12.30 uur. U wordt verzocht om 13.00 uur van het terrein af te zijn. 

Overige rassen: Toegang tot het terrein vanaf 13.00 uur. Start training 13.30 uur.

DE AANMELDING

Om de alles onder controle te houden en iedereen een kans te geven hebben we enkele voorwaarden aan de aanmelding.

Per lid/aangeslotene kunt u maximaal 5 (eigen)honden opgeven. Maximaal 2 volwassenen per auto. Niet leden mogen maximaal 3 honden inschrijven. Indien u met kinderen komt dient u er zelf voor te zorgen dat ze zich ook aan de regels houden.

Aanmelden kan vanaf donderdag 19.00 uur tot vrijdagavond 20.00 uur. Wilt u met een andere hond samen lopen, regel dit zelf voor inschrijving. Als de indeling eenmaal gemaakt is zijn er geen veranderingen meer mogelijk. 

 U kunt een whatsapp bericht of sms sturen naar 06-49808188. In het bericht graag vermelden de naam van de hond,de afstand en de naam van de eigenaar.

AANKOMST BIJ DE WRA

Bij het oprijden van het terrein volgt de bestuurder de aanwijzingen van de vrijwilligers. U krijgt een parkeerplaats van ons toegewezen. 

NAAR DE STARTHOKKEN

Als u aan de beurt bent om te lopen met uw hond loopt u rechtsom naar de start hokken. PIJLEN langs de baan zullen u in de juiste richting helpen. 

Er kunnen maximaal 2 honden per keer starten. Een hond in hok 1 en de tweede hond in hok 6. Na het plaatsen van de honden stappen de handlers opzij. De starter zal dan naar voren komen om op tijd het hok te kunnen openen.

DE OPVANG

Indien er 2 honden tegelijk starten pakt de handler van de hond in hok 1 als eerste zijn hond.  Nadat de handler met de 1e hond zijn hond heeft aangelijnd en is weg gestapt mag de volgende handler zijn hond wegpakken. Het kan zijn dat de haasopvanger u andere instructies geeft, volg deze op.

Als u de baan verlaat loopt u ook rechtsom de baan rond naar uw auto. Ook hier geldt weer, VOLG DE PIJLEN.

Met sportieve groet,

Secretaris WRA

Frank van Elden

comments are closed.