VRIJDAG AVOND 19 JUNI  WINDHONDEN TRAINING!

Vrijdag avond 19 Juni houden we een baantraining voor de windhonden. Terrein open om 18.30 uur en start training om 19.00 uur.

Aanmelden kan vanaf woensdag 19.00 uur tot donderdag 20.00 uur. U kunt een whatsapp bericht of sms sturen naar 06-49808188. 

Wilt u met een andere hond samen lopen, regel dit zelf voor inschrijving. Als de indeling eenmaal gemaakt is zijn er geen veranderingen meer mogelijk. 

8188. In het bericht graag vermelden de naam van de hond,de afstand en de naam van de eigenaar.

De vorige weken zijn goed verlopen, maar we moeten blijven hameren op die 1,5 meter afstand. We moeten hieraan voldoen willen we door mogen/kunnen gaan zoals we nu doen. 

Volg de instructies van de vrijwilligers op, we gaan er vanuit dat u onze maatregelen respecteert.

HOE IS DE OPZET?

U krijgt van ons met de auto een plaats aangewezen met uitzicht op de renbaan. U dient als u niet met de hond aan de beurt bent zoveel mogelijk bij de auto te blijven. Dit hoeft geen straf te zijn met het uitzicht op de baan. Tip: neem 2 tuinstoeltjes mee dan kunt u voor de auto zitten.

De kantine is afgesloten. Echter hebben we tussen de klapdeuren een afhaalbalie staan met onze vertrouwde kantine dames.U kunt gewoon alles bestellen wat normaal in onze kantine verkrijgbaar is. Maak hier gebruik van want we kunnen als vereniging de inkomsten hiervan goed gebruiken 😉

De WC’s zijn gewoon bruikbaar. Er mag maar 1 persoon per keer naar het toilet. De gebruiksregels komen aan de wc-deur te hangen.

AANKOMST BIJ DE WRA

Bij het oprijden van het terrein volgt de bestuurder de aanwijzingen van de vrijwilligers. U krijgt een parkeerplaats van ons toegewezen. 

NAAR DE STARTHOKKEN

Als u aan de beurt bent om te lopen met uw hond loopt u rechtsom naar de start hokken. PIJLEN langs de baan zullen u in de juiste richting helpen. 

Er kunnen maximaal 2 honden per keer starten. Een hond in hok 1 en de tweede hond in hok 6. Na het plaatsen van de honden stappen de handlers opzij. De starter zal dan naar voren komen om op tijd het hok te kunnen openen.

DE OPVANG

Indien er 2 honden tegelijk starten pakt de handler van de hond in hok 1 als eerste zijn hond.  Nadat de handler met de 1e hond zijn hond heeft aangelijnd en is weg gestapt mag de volgende handler zijn hond wegpakken. Het kan zijn dat de haasopvanger u andere instructies geeft, volg deze op.

Als u de baan verlaat loopt u ook rechtsom de baan rond naar uw auto. Ook hier geldt weer, VOLG DE PIJLEN.

Met sportieve groet,

Secretaris WRA

Frank van Elden

comments are closed.