Beste mensen,

De vooruitzichten voor het weer zijn deze hele week heel erg slecht. Zo slecht zelfs dat de firma Maton, die onze baan opknapt en verbeterd, aan heeft gegeven dat ze deze week niets op de baan gaan doen.

Afgelopen zondag hebben we ook kunnen zien dat er erg veel vocht op de baan lag en dat ook het veld niet normaal bruikbaar is. Zouden we het veld wel gebruiken dan zou dit zoveel schade aanrichten dat de baan niet hersteld zal zijn voor de “Zilveren Tulpencoursing”. Dus u zult begrijpen dat ook een coursing training er niet in zit.

De laatste weken zit het allemaal niet echt mee, maar letterlijk alles is in de revisie, wordt opgeknapt of vervangen. Dit hele proces gaat helaas niet vanzelf en de vrijwilligers van de WRA hebben er veel vrije tijd ingestoken en zullen er nog veel tijd in moeten steken. Dus we hopen op uw begrip.

De weersvoorspellingen zijn voor volgende week vele malen beter, en dus wel werkbaar. De firma Maton heeft aangegeven dat ze dus volgende week gaan proberen de baan en drainage af te maken.

Zondag a.s. hopen we met enkele vrijwilligers wat dingen voor te bereiden zodat we zondag 24 maart wel gewoon weer kunnen trainen. Maar dan wel op een compleet opgeknapte baan.

We hopen u weer te zien op de training van 24 maart!


comments are closed.