Zondag 23 december hebben we bij de WRA een heel succesvolle bijeenkomst gehad voor de bestaande en nieuwe vrijwilligers.

Het bestuur is zeer enthousiast over de flinke opkomst wat een belofte is voor de toekomst. We kunnen natuurlijk altijd meer hulp gebruiken, hoe meer vrijwilligers we hebben des te beter kunnen we als vereniging functioneren.

Besproken is het plan van aanpak om de renbaan de komende maanden weer wedstrijdklaar te maken. De baan zal opgehoogd en gekilverd worden door een extern bedrijf. De WRA-vrijwilligers nemen de komende maanden de 280 en 350 starthokken onder handen. Een nieuw 480 Starthok zal afgebouwd worden en tevens bij alle 3 de afstanden zal de overkapping gebouwd of onder handen genomen worden. In maart moet de baan wedstrijd klaar zijn voor seizoen 2019.

De technische middelen voor de baan krijgen ook allemaal de komende maanden een onderhoudsbeurt. Later in het jaar zal ook de kantine voorzien worden van een nieuwe verflaag en ook het juryhuis komt dan aan de beurt.

Het is al met al veel werk, maar als we dit achterstallig onderhoud eenmaal gedaan hebben kunnen we er weer een aantal jaren tegenaan.

Ook hebben we gesproken over het gebruik van een vrijwilligersschema. Hiermee kunnen we een roulatieschema maken voor de diverse trainingen. Dit voorkomt dat altijd dezelfde mensen op de baan/aan het werk zijn.

We moeten het als leden/trainingsleden/gebruikers van de WRA baan allemaal samen doen. Het is ONZE vereniging dus we moeten er samen wat van maken. We zijn in ieder geval op de goede weg.

Let’s make the WRA great again 😉

 

comments are closed.