Het is ongelofelijk, alles bij de WRA valt ten prooi aan het groot onderhoud. Vandaag hebben we zelfs een knie van onze voorzitter laten vervangen. We dachten het eerst zelf te doen maar hebben toch op het laatste moment besloten het maar uit te besteden. Wim maakt het heel goed en de verwachting is dat ie begin volgende week weer thuis is.

Vandaag weer aan de slag geweest met het 280 meter hok. Henk v Dommelen, Giel Geers, Jeroen Peijsel, Laila van Vooren en ik zei de gek. Henk zorgde net als gisteren weer voor ons natje en droogje.

Laila heeft met tyraps de netten rond de baan weer goed vastgezet zodat ze niet meer de speelbal zijn van de elementen. De loshangende stukken werden langzaam door de wind verder los/kapot getrokken. Alles is nu weer goed bevestigd, dus we kunnen er weer een paar jaar tegenaan.

Donderdag ben ik al met Giel bezig geweest aan het 280 meter hok, en vandaag kwam Jeroen daar bij. We zijn lekker opgeschoten ondanks de ijskoude wind. Het 280 meter hok is helemaal geschuurd en staat in zijn geheel al onder 1 laag verf. De achterkant is zelfs al een tweede keer onder handen genomen. Volgende week, of misschien zelfs zondag al, kunnen de voorkant ook voor een tweede keer schilderen. Het complete hok heeft ook nog een grote schoonmaakbeurt nodig en wat olie hier en daar maar dan is ie weer als nieuw.

Zondag a.s. gaan we weer lekker aan de gang als het weer het toelaat. We gaan het dak boven het 350 meter hok eindelijk bevestigen en verder met schuren en schilderen van de hokken. We zijn lekker op dreef.
SAMEN MAKEN WE DE WRA GREAT AGAIN!!

comments are closed.