Tulpenren 2018

Op zondag 29 april 2018 organiseert de WRA de Internationale CACIL Tulpenren 2018. De wedstrijd wordt gehouden op onze renbaan, Noorderweg 10, 2064 KD Spaarndam.

Start van de wedstrijd is om 11.00 uur, dierenartscontrole en inschrijven tussen 9.30 en 10.30 uur.

Online inschrijven kan hier

De inschrijving sluit op woensdag 25 april 2018 om 20.00 uur.

Wanneer de offciële uitschrijving beschikbaar komt, kun je deze hier vinden.

Om voor het CACNL in aanmerking te komen dien je tegelijk met de inschrijving een bewijs van een behaalde U-kwalificatie op een kampioenschapstentoonstelling op de minimale leeftijd van 15 maanden bij het wedstrijdsecretariaat in te leveren. Dit kan door het te uploaden met de knop onderaan het onlline inschrijfformulier, per mail: wedstrijdsecretaris@wrvamsterdam.nl, of per post: Wedstrijdsecretariaat WRA, Dit bewijs moet voor sluitingsdatum inschrijving bij het wedstrijdsecretariaat binnen zijn.

Voor mededinging naar een CACIL dient een bewijs van minimaal een ZG beoordeling behaald in een volwassen klasse op een CACIB-tentoonstelling bij de inschrijving worden meegestuurd.

Afmelden kan tot de uiterste inschrijfdatum via het wedstrijdsecretariaat, per mail: wedstrijdsecretaris@wrvamsterdam.nl,

Kamperen kan bij de renbaan vanaf vrijdag 27 april tot en met maandag 30 april. Geeft svp op het inschrijfformulier aan of je wilt komen kamperen. De kosten bedragen € 6,- per nacht.