Het onderhoud aan onze renbaan is de laatste tijd een beetje achtergebleven. Niet omdat we geen enthousiaste vrijwilligers hebben die het onderhoud willen uitvoeren, maar omdat we het werk niet gepland hebben en te veel op ad-hoc basis hieraan werken.

Daarom hebben we bedacht dat we een baanonderhoudsschema maken, met vaste zaterdagen waarop we met de baan aan de slag gaan. Deze geplande dagen zijn om de 4 weken. Op de renbaan is er altijd wat te doen, dus er zal werk genoeg zijn om deze zaterdagen te vullen. Allereerst gaan we starten met het verwijderen van alle onkruid op en rond de baan, als we dat onder controle hebben kunnen we andere klussen gaan oppakken.

De geplande onderhoudsdagen zijn:
26 mei
23 juni
21 juli
18 augustus

15 september
13 oktober
10 november
8 december
29 december

Zoals jullie zien is de eerste keer dat we aan de slag willen al eerstkomende zaterdag. Daarom wil ik vragen of jullie snel willen reageren of jullie zaterdag komen helpen de baan weer helemaal netjes te maken. Vele handen maken licht werk.

Wil je zaterdag komen, laat dat dan weten door middel van een reactie op dit Facebook bericht of een persoonlijk bericht via deze Facebook pagina. We starten om 15.00 uur met het onderhoud.

 

comments are closed.