Op zaterdag 15 september heeft er bij de WRA een Algemene Ledenvergadering plaats gevonden en is de bestuurssamenstelling gewijzigd. Tijdens de vergadering is dhr. Wim van der Broek gekozen als voorzitter van de WRA. Wim  heeft zijn sporen verdient als deskundige in de windhondenrensport, hij heeft vele kampioenschappen met zijn whippets behaald en op zijn naam staan en beoefend de windhondenrensport al meer  dan 50 jaar, en heeft meer dan 10 jaar bestuurlijke ervaring.

Als commissaris is John Weijers gekozen. John heeft al vanaf 1978 Afghaanse windhonden. Hij gaat zich  gaat zich hoofdzakelijk bezig houden met de techniek, is geruime tijd bij de WRA starter geweest, en beheerd vanaf heden de WRA website als Webmaster

Als 2e commissaris is tijdens de vergadering met meerderheid van stemmen gekozen Pedro Vacas Martinez.

 Langs deze weg vragen wij een ieder zijn steun om de WRA weer op te bouwen naar een  niveau waar men weer plezier beleefd en zonder zorgen deel kan nemen aan de training zoals we dat in het verleden gewend waren. Zonder een ieders inzet heeft de WRA geen bestaansrecht. Graag doen wij een beroep op u om de Amsterdamse club weer op de kaart te zetten. We hebben nog vele hobbels te nemen en zijn er nog lang niet, maar staan open voor suggesties en goede ideeën. voorlopig gaan we trainen op de zaterdag en de andere honden op zondag als proef. Tevens zijn wij nog op zoek naar een secretaris met ervaring en hebben we nog een vacature voor een commissaris kantine.

 

 

comments are closed.