Nog een wijziging in de bestuurssamenstelling

Op 17 augustus 2018 heb ik, Erik Hamelers, mijn bestuursfunctie als secretaris van de WRA opgezegd. Met de inachtneming van de 2 maanden opzegtermijn betekent dat dat mijn functie eindigt op 17 oktober 2018.

Mijn taken als webmaster en wedstrijdsecretaris heb ik per direct neergelegd. Hiervoor geldt geen opzegtermijn. Dat betekent dat de WRA website en WRA Facebook pagina vanaf nu niet meer door mij bijgehouden worden. Wedstrijden inclusief de coursingwedstrijd in september organiseer ik ook niet meer.

De reden voor het opzeggen van mijn functie zijn de zeer negatieve krachten vanuit enkele leden van de WRA na het aftreden van de WRA voorzitter. Ik wens mijn energie niet te besteden aan negatieve zaken, die langzaam beginnen te lijken op de gebeurtenissen in de vereniging in 2017. Ik ben gevraagd mee te helpen de WRA weer op te bouwen, maar blijkbaar is dat binnen de huidige omstandigheden niet mogelijk.

Ik zal er zorg voor dragen dat er zo spoedig mogelijk een ALV uitgeschreven wordt om de open gevallen bestuursfuncties opnieuw in te vullen.

Aan iedereen die in positiviteit meegewerkt heeft aan de WRA de afgelopen maanden veel dank.