Drukke tijden bij de WRA. Vorige week dinsdag en donderdag zijn er vrijwilligers bezig geweest op de baan met diverse werkzaamheden. De starthokken bij de 350 meter zijn geschuurd en bijna helemaal geschilderd(nog niet helemaal klaar) en waren dus afgelopen zondag weer bruikbaar voor de training. Er zijn nieuwe speakers aangebracht in de kantine voor het omroepsysteem. Dit zodat we tijdens wedstrijden en trainingen bv de tijden door kunnen geven en dus nu ook goed hoorbaar zijn in de kantine. Het tijdwaarnemingssysteem in orde gemaakt(zondag getest). En het gras rondom de baan en op het coursingveld weer op acceptabele lengte gebracht. En niet te vergeten de kantine is met de hogedruk helemaal schoongespoten.

Woensdag is onze algemene ledenvergadering geweest waar als 1 van de belangrijkste punten drie nieuwe bestuursleden zijn gekozen. Als penningmeester Henk van Dommelen. Henk is net als Wim onderdeel van het meubilair. Hij heeft hulptroepen achter zich staan om hem te ondersteunen voor deze functie. Henk heeft een WRA hart en als vereniging moeten we blij zijn met dit soort mensen in onze vereniging. Als commissaris Gerard van Doorn. Gerard is iemand waar de WRA altijd op kan bouwen. Als er trainingen zijn of evenementen, Gerard is er altijd en als de rest nog in de kantine zit is hij alweer bezig. Beiden mensen met hart voor de WRA. Als derde ben ik(Frank van Elden)gekozen als secretaris. Al met al een mooie aanvulling op het bestuur.

Zondag hebben we in de ochtend en in de middag gelukkig gewoon kunnen trainen ondanks het weer. Veel mensen hebben bij opstaan naar buiten gekeken en besloten weer onder de wol te kruipen. Daardoor hebben we niet een hele drukke training gehad maar wel mooi de tijdwaarneming en de gereviseerde motor kunnen testen. Na de training hebben we de afrastering langs de rail weggehaald want maandag morgen zou de firma Maton komen.

Maandag morgen om 7 uur is de firma Maton begonnen aan het hoognodige onderhoud van de baan. Ze zullen deze week het drainage systeem vernieuwen, wat hoognodig is. Ook zullen ze de baan ontdoen van het vele onkruid en gras wat erop groeit. Als dat gebeurd is zal de baan opgehoogd worden en opnieuw met de laser de juiste hellingen aangebracht worden in de bochten en op het rechte stuk. Dit allemaal om te zorgen dat we nog vele jaren veilig kunnen genieten van deze mooie baan.

Dit alles om onze baan weer tiptop in orde te hebben voor jullie en natuurlijk jullie honden.

Wordt vervolgd

comments are closed.