Op zondag 1 april 2018 organiseert de WRA de Internationale CACIL Tulpencoursing 2018. De wedstrijd wordt gehouden op ons eigen terrein, het coursingveld achter de renbaan, Noorderweg 10, 2064 KD Spaarndam.

Start van de wedstrijd is om 10.00 uur, inleveren coursinglicenties tussen 8.30 en 9.30 uur.

Online inschrijven kan hier

De inschrijving sluit op woensdag 22 maart 2018 om 17.00 uur.

De offciële uitschrijving is nog niet beschikbaar. Zodra deze beschikbaar is kun je deze hier vinden.

Om voor het CACNL in aanmerking te komen dien je tegelijk met de inschrijving een bewijs van een behaalde U-kwalificatie op een kampioenschapstentoonstelling op de minimale leeftijd van 15 maanden bij het wedstrijdsecretariaat in te leveren. Dit kan door het te uploaden met de knop onderaan het onlline inschrijfformulier, per mail: info@vrwamsterdam.nl, of per post: Wedstrijdsecretariaat WRA, t.a.v. E. Hamelers, De Lagune 6, 3823 TS Amersfoort. Dit bewijs moet voor sluitingsdatum inschrijving bij het wedstrijdsecretariaat binnen zijn.

Voor mededinging naar een CACIL dient een bewijs van minimaal een ZG beoordeling behaald in een volwassen klasse op een CACIB-tentoonstelling bij de inschrijving worden meegestuurd.

Afmelden kan tot de uiterste inschrijfdatum via het wedstrijdsecretariaat, per mail: info@wrvamsterdam.nl, of per post: Wedstrijdsecretariaat WRA, t.a.v. E. Hamelers, De Lagune 6, 3823 TS Amersfoort.

Kamperen kan bij de renbaan vanaf vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april. Geeft svp op het inschrijfformulier aan of je wilt komen kamperen. De kosten bedragen 7,50 euro per nacht.