Tulpencoursing 2019

Op zondag 31 maart 2019 organiseert de WRA de Internationale CACIL Tulpencoursing 2019. De wedstrijd wordt gehouden op ons eigen terrein, het coursingveld achter de renbaan, Noorderweg 10, 2064 KD Spaarndam.

Start van de wedstrijd is om 10.00 uur, dierenartscontrole en inleveren coursinglicenties tussen 8.00 en 9.30 uur.

De inschrijving is gesloten

Het inschrijfgeld bedraagt 18 euro voor de eerste tot en met vierde hond, elke volgende hond van dezelfde eigenaar 10 euro. Programmablad gratis.

De inschrijving is gesloten op maandag 25 maart 2019 om 20.00 uur.

De offciële uitschrijving is hier te vinden.

Om voor het CACNL in aanmerking te komen dien je tegelijk met de inschrijving een bewijs van een behaalde U-kwalificatie op een kampioenschapstentoonstelling op de minimale leeftijd van 15 maanden bij het wedstrijdsecretariaat in te leveren. Dit kan door het te uploaden met de knop onderaan het onlline inschrijfformulier, per mail: wedstrijdsecretaris@wrvamsterdam.nl, of per post: Wedstrijdsecretariaat Tulpencoursing, t.a.v. E. Jorritsma, Amer 30, 1703 LC Heerhugowaard. Dit bewijs moet voor sluitingsdatum inschrijving bij het wedstrijdsecretariaat binnen zijn.

Voor mededinging naar een CACIL dient een bewijs van minimaal een ZG beoordeling behaald in een volwassen klasse op een CACIB-tentoonstelling bij de inschrijving worden meegestuurd.

Afmelden kan tot de uiterste inschrijfdatum via het wedstrijdsecretariaat, per mail: wedstrijdsecretaris@wrvamsterdam.nl, of per post: Wedstrijdsecretariaat Tulpencoursing, t.a.v. E. Jorritsma, Amer 30, 1703 LC Heerhugowaard

Kamperen kan bij de renbaan vanaf vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april. Geef svp op het inschrijfformulier aan of je wilt komen kamperen. De kosten bedragen € 6,- per nacht.

Op de dag voorafgaand aan de wedstrijd is er vanaf ongeveer 16.00 uur een training voor niet aan de wedstrijd deelnemende halfwindhonden en windhonden (mits de terreingesteldheid dit toelaat).