17 februari 2019 gaat voor de WRA de boeken in als een geweldige dag voor de vereniging. Wat een geweldig weer en wat een opkomst.

Toen ik zelf bij de WRA aankwam om 9.15 uur stonden de eerste mensen al te dringen om zich in te schrijven. En dat was nog maar het begin want er volgden meer mensen met nog veel meer honden. De sfeer was geweldig. Het was wel flink aanpoten voor de vrijwilligers. Na de eerste ronde in de ochtend hebben de vrijwilligers nonstop ronde twee er achter gedraaid, anders waren we in tijdnood gekomen. Ronde twee was zelfs net iets groter als de eerste ronde. Stipt 13.30 was ronde twee klaar.

Om 14.00 uur deden we de ochtend nog eventjes stilletjes over. Wel iets rustiger als in de ochtend, maar ook een hele mooie opkomst. Ook nu weer een hele goede sfeer en het zonnetje hielp hier zeker aan mee.  De eerste ronde verliep voorspoedig. Hierna een korte pauze en toen ronde twee. Het geheel was rond 17.00 uur afgelopen.

Een slopende dag voor de vrijwilligers en dat allemaal voor de hobby. Deze mensen verdienen een bedankje want zonder hen was het allemaal niet gelukt.

Nog een keer dan….. WAUW wat een dag!! Een kleine (hou je vast) 190 ritten gedraaid!!!!!! 190 ritten op de tweede trainingsdag van het jaar…in FEBRUARI. Wat een geweldige opsteker voor de WRA.

Allemaal namens het bestuur en de vrijwilligers van de WRA hartelijk bedankt voor deze dag en dat er zo nog velen mogen volgen.

SAMEN maken we de WRA great again 🙂

ps….tot volgende week zondag?

comments are closed.